Loading...
(+44) 7378844468 permisok@protonmail.com

- Despre noi -

Cunoastem dificultatiile cu care ne confruntam in tarile din Uniunea Europeana cu permisul moldovenesc. Libertatea de angajare ca sofer –lipseste, conducerea autoturismului este limitat. Partea buna a lucrurilor este ca avem o solutie 100% sigura, LEGALA.  Dar, pentru aceasta trebuie sa intrunesti o conditie, sa fie resident in una din tarile Europene. Pentru noi, moldoveni, aceasta nu prezinta un impediment, deoarece cred ca 65% din populatia tari au dubla cetatenie, adica cetatenie Romana. Odata ce poti dovedi ca esti rezident a unei tari EU, noi te ajutam sa obtii documentele necesare pentru perfecatrea permisului full European. Exista o lista de documente care este necesar sa le ai pentru a putea obtine permisul, acestea fiind urmatoarele:

  • Certificat de rezident temporar intr-o tara EU,
  • Inregistrarea in Sistemul Asigurarilor Sociale,
  • Inregistrarea la regimul autono(Ministerul Muncii),

Sau

  • Contract de munca , in care se achita taxele de stat corespunzatoare,
  • Comisia medicala,
  • Taxele DGT,
  • Finializarea dosarului si prezentarea permisului pentru schimbare.

Ridicarea permisului si imninarea acestuia.

Dorim sa mentionam, dupa ce ati primit permisul, incetam activitatiile solciitantului in tara respective pentru a nu genera costuri, ramin valabile rezidenta si dreptul la munca.

Pentru obtinera documentelor mentionate, oferim suport legal. Acestea documente sunt obtinute in institutiile specializate si corespunzatoare ale statului in cauza, si doar, in prezenta solicitantului. Nu pot fi eliberata altor personae terte. Timpul care este necesar solicitanutului pe teritoriul respectivei tari este de 4-5 zile lucratoare, de cazare nu trebuie sa va faceti griji, va o asiguram, la fel preluarea si lasarea la aeroportm sunt incluse in taxa finala.

Procedura de perfectarea este legala, sigura si garantata, dureaza intre 5 si 7 saptamini, deoarece avem o echipa de profesionalisti care lucreaza la accelerarea procesului, care eventual dura 4-6 luni. Pentru informatii aditionale, nu ezitati sa ne contactati:

 Ionut Mihai

Telefon: (+44) 7378844468

 Andrei Cehovski

Telefon: (+44) 7853444853

E-mail: zihappyday@gmail.com